Minut valittiin tänään Pirkanmaan vihreiden syyskokouksessa PirVin hallitukseen. Kahdeksan ehdokkaan vaalissa sain toiseksi eniten ääniä. Minun kanssani hallituksessa ensi vuoden alusta aloittavat varsinaisina jäseninä myös Topi-Jussi Majanlahti (Nokia), Sonja Harmaala (Tavi) ja Marja Tähtinen (Tasvina). Minun varajäsenenäni on ylöjärveläinen Mervi Niemi-Pietilä.

Esittelyssäni kerroin olevani 21-vuotias vihreä aktiivi, jolla on tuoda näkemyksiä niin Lempäälän kuin opiskelijan ja nuorenkin näkökulmasta. Vaikutan tällä hetkellä Lempäälän vihreiden hallituksessa ja kunnallispolitiikassa sote-lautakunnassa – samalla kunnan nuorimpana varsinaisena jäsenenä luottamustoimessa. Lisäksi toimin PirVin eurovaalityöryhmässä. Tulevaa hallituskautta pidän hyvänä näköalapaikkana ja mahdollisuutena sekä oppia että antaa omaa panostani.

Haluan PirVin hallituksessa tuoda jäsenyhdistysten näkemyksiä esiin sekä omalta osaltani tehdä politiikan kielestä ymmärrettävämpää. Olen tänä syksynä ollut mukana myös PirVin kehittämispäivien myötä miettimässä, miten piiriyhdistys voisi paremmin onnistua tavoitteissaan.

Syyskokousta edeltävä piiripäivän ohjelma, tutustuminen Puuvuoreen ja Yltä ja alta -teokseen sekä paneelikeskustelu luomu- ja lähiruuasta, oli erinomaista, innostavaa ja hauskaa.

Kiitos tuesta minua tänään äänestäneille sekä ylipäätään kaikille piiripäivillä mukana olleille! Te näytitte jälleen, miten mukavaa ja monipuolista politiikka on.

Jaa:
Tagged With:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *