Olen matkalla ensimmäiseen puoluekokoukseeni. Luvassa on politiikan, jännityksen ja varmasti kiireenkin täyteinen viikonloppu Espoon Dipolissa.
 
Muistan viime keväänä seuranneeni puoluekokousta netistä, Twitteristä ja uutisista. Tunsin jonkinlaista positiivista kateutta niitä kohtaan, jotka olivat paikalla. ”Kyllä minäkin vielä joskus lähden tuonne.”
 
Kun kevään kynnyksellä yhdistyksessämme valittiin edustajaa, ilmoittauduin oitis käytettäväksi. Kiitos luottamuksesta Lempäälän vihreille, jotka lähettivät minut matkaan – vaikka olen ollut aktiivisesti mukana vasta syksyn kuntavaaleista asti.
 
Olen ollut vihreiden toiminnassa mukana viime eduskuntavaaleista asti antaen pienen panokseni vaalikampanjoihin, osallistuen koulutuksiin ja oppien itseäni kokeneemmilta vihreiltä. Osaltaan puolueen arvoihin ja toimintaan tutustumisessa on auttanut sekin, että vihreiden riveissä on runsas joukko taitavia kirjoittajia. Kirjoista, blogeista ja Facebook-päivityksistäkin oppii.
 
Minua vihreissä on viehättänyt vahva usko tulevaisuuteen, maailman muuttaminen teko ja aloite kerrallaan sekä vahva näkemys siitä, että asioita voidaan ja tulee tehdä uusilla tavoilla. Vihreät on minun nähdäkseni Suomen edistyksellisin puolue monessakin suhteessa.
 
Päätösten, vaalien ja tiukan asiasisällön ohella odotan tältä viikonlopulta myös monien tuttujen tapaamista ja mukavaa jälleennäkemisen henkeä. Paikalla on myös jälleen monia eturivin poliitikkoja, joita on niin ikään ilo kuulla.
 
Koska tämä on ensimmäinen puoluekokoukseni, lähden pitkälti ottamaan mallia muista, oppimaan uutta ja suhtautumaan avoimin mielin kaikkeen siihen, mitä viikonlopulla on tarjottavana. 
Jaa:
Tagged With:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *