Kiitos

Mieletön vaalivoitto Lempäälässä, Pirkanmaalla ja koko Suomessa! Saimme Lempäälässä viisi paikkaa 11,3 prosentin hurjalla kannatuksella, mikä tarkoittaa kahden paikan lisäystä. Viime kuntavaaleista kannatus kasvoi peräti 330 äänellä ja jopa eduskuntavaaleista 135 äänen verran.

Oma tulokseni on yhtä aikaa sydäntä lämmittävän suuri, 101 ääntä, ja samaan aikaan harmittavasti yhden äänen päässä varsinaisen valtuutetun paikasta. Se on myös suurin äänisaalis, jolla ei päässyt valtuustoon. Joka tapauksessa jo päättyvällä kaudella olen varavaltuutettuna päässyt osallistumaan valtuustotyöskentelyyn paljon. Joskus vaalikentillä vähän vitsailinkin, että mahtaako tunnettavuuteni jäädä valtuustosaliin, josta ei ehkä ääniä paljoakaan saa. Kun kuitenkin olen enemmän kuin tuplannut äänipottini viime kuntavaaleista, voin sanoa, että jotain olen tehnyt oikein ja luottamus Lempäälän asukkailta vankka. 

Tässä kohtaa haluankin kiittää kaikkia 101 äänestäjääni. Kiitos, että palkitsitte noin anteliaasti kiireisenä keväänä käymäni kampanjan. Kiitos, että äänestitte vihreiden vaihtoehtoa Lempäälässä. Kiitos myös erityisesti te, jotka lahjoititte rahaa kampanjaan, suosittelitte minua tutuille ja tuntemattomille. 101 ääntä tarkoittaa, että joukossa on reippaasti ihmisiä, joita en ole edes koskaan tavannut kasvotusten. Sellainen on iso luottamuksenosoitus ja teen parhaani ollakseni sen arvoinen.

Ja kuten jo pari päivää sitten kirjoitin, työ jatkuu. Tarkalleen ottaen keskiviikkona sote-lautakunnassa. Esityslistakin on armollisen lyhyt. Tässä kohtaa voi kuitenkin todeta senkin, että hieman haikea on olo, kun neljän ja puolen vuoden taival lautakunnassa on loppumassa ja vielä ei tiedä, mitä ensi kausi tuo tullessaan.