Rakennetaan kehittyvä keskusta

Rakennetaan kehittyvä keskusta, jossa on koteja uusille asukkaille, tiloja palveluyrityksille ja avointa tilaa kaikenikäisille ihmisille.

Yksi päättyvän vaalikauden parhaista saavutuksista on se, että Lempäälän keskustan rakentaminen on viimein siirtynyt ideoinnista toteutukseen. Nykyisellään varsin hiljainen keskusta herää eloon, kun keskustaan saadaan lisää asukkaita uusiin asuntoihin sekä tiloja kahviloille, ravintoloille ja kivijalkakaupoille. Lisäksi silta Hauralaan tuo palveluiden välittömään läheisyyteen runsaasti uusia käyttäjiä.

Lempäälä-talossa yhdistyvät niin hallinto, liiketoiminta, kirjasto kuin vapaa-ajan vieton uudenlaiset mahdollisuudet. Kun rakennetaan uutta, voidaan paremmin reagoida nykyajan tarpeisiin, kuten itsensätyöllistäjien ja etätyön tarpeisiin vaikkapa sopivien työskentelytilojen muodossa.

Uudet investoinnit ovat kunnianhimoisia – mutta sellaisia niiden kannattaakin olla. Kun keskustaa kehitetään, uskalletaan tehdä tarpeeksi paljon ja näyttävää. Pyhän Birgitan kirkko ja vanha asema tuovat keskustaan historiallista kerrostuksellisuutta ja pääsevät nekin paremmin esiin, kun muu arkkitehtuuri on hivenen kunnianhimoisempaa.

Lempäälän asukkaat ansaitsevat kehittyvän keskustan. Kun asukkaat ja lomailijat viihtyvät keskustassa, lisää se kysyntää ja tarjontaa palveluille. Lempäälällä on mahdollisuus kehittyä kunnaksi, joka tunnetaan tyylikkäästä ja hienosta keskustasta, ei pelkästään Suomen suurimmasta kauppakeskuksesta. Uskalletaan ottaa tästä haasteesta koppi!